Jakopina

Trgovina

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA 
POSTOPEK NAKUPA

Z oddajo naročila na spletni strani jakopina.eu (ponudnik) se strinjate, da ste prebrali in razumeli navedene pogoje. Ko ste oddali naročilo in potrdili plačilo blaga, vam bomo poslali e-poštno sporočilo  o prejetem naročilu. V tem trenutku postanete zavezani z vašim naročilom. V kolikor plačate preko bančnega nakazila na naš TRR po predračunu, je prejem plačila na naš račun potrditev vašega naročila.

SKLADNOST BLAGA

Trudimo se, da vsi opisi izdelkov ostanejo v naravi identični opisu in fotografiji na naši spletni strani. Ne prevzemamo odgovornosti za morebitna minimalna odstopanja barvnih nians  in vzorca, ki lahko minimalno odstopa od fotografije izdelka na spletnem mestu zaradi specifike tehnologije pletenja.

RAZPOLOŽLJIVOST PROIZVODOV

Večina naših izdelkov je na zalogi, razen personaliziranih odej, ki so dobavljive najkasneje 7 delovnih dni od dneva naročila. V primeru daljšega roka dobave vas o tem obvestimo na spletni strani oz. na vaš e-mail. V primeru naročenih artiklov, kjer je navedeno, da izdelka ni na zalogi oz. da ni znan rok dobave, vas kontaktiramo in obvestimo o predvidenem roku dobave ali najdemo drugo rešitev.

POLITIKA VRAČANJA

Če želite vrniti kupljeni izdelek, lahko to storite v 15 dneh od prejema in nas o tem obvestite.  Sprejeli bomo le izdelke, ki se vrnejo v popolnem stanju, neuporabljeni, neoprani, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. V tem primeru lahko pričakujete popolno vračilo kupnine. Vendar pa ne nosimo stroškov poštnine za vračilo blaga. Vračilo izdelka ni možno, če je izdelan po naročilu oz. personaliziran.

Ko bomo prejeli vrnjen izdelek in potrdili, da je v stanju kot je opisano zgoraj, boste prejeli vrnjeno kupnino.

Izdelek vrnete na naslov:

JAKOPINA, d.o.o.

Dvorje 22a

4207  Cerklje

Slovenija

 

CENE

Vse cene na tej spletni strani so navedene v EUR in vključujejo 22%  DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen. Cena velja od trenutka, ko jo kupec potrdi pri naročilu v naši spletni trgovini in velja do dne objave novega cenika. V spletni trgovini jakopina.eu bodo občasno objavljeni popusti izraženi v odstotkih, določenih zneskih ali kot brezplačni artikli. Popusti se ne seštevajo in so vedno vezani na eno samo naročilo. Poštnina za posamezno državo se izračuna v zadnjem koraku naročila, nad 100€ pa je poštnina brezplačna. Za Slovenijo je dostava brezplačna nad 50€.

NAČINI PLAČILA

Sprejemamo kartice Mastercard, Visa, American Express, Discover & Diners Club. Za Slovenijo je poleg kartičnega plačila še možno bančno plačilo na naš TRR po predračunu.

STORITEV ZA STRANKE

Če imate kakršnakoli vprašanja, pripombe ali pritožbe v zvezi z vašim nakupom, se obrnite na našo službo za pomoč  info@jakopina.si.  Vse vaše zahteve bomo skušali rešiti čim prej.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. 

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Spletna trgovina jakopina.eui se trudi zagotoviti pravilnost in ažurnost vseh podatkov na strani. V kolikor pride do sprememb cen, izdelkov ipd. bomo kupca nemudoma obvestili o spremembah, ter mu omogočili preklic naročila (odstop od pogodbe) ali zamenjavo naročenega artikla.

Pridružujemo si pravico do stornacije/preklica spletnega naročila brez obvestila v kolikor je ta nepopolno izpolnjen (napačen telefonski kontakt, e-pošta, naslov za dostavo itd.). Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

PRITOŽBE IN SPORI

Ker spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov se trudimo zagotavljati učinkovit sistem obravnavanja pritožb, ter se trudimo vse spore rešiti sporazumno.

Vse pritožbe sprejemamo na e-poštni naslov info@jakopina.si .

Vsaka obravnava pritožbe je zaupna.