fbpx

Jakopina

Trgovina

O nas

JAKOPINA

Dobrodošli v pletilskem studiu Jakopina, kjer se prepletajo 100-letna tradicija, inovativnost in predanost ustvarjanju pletenin najvišje kakovosti.

Z zanosom že od leta 1926 združujemo zgodovino s sodobnostjo, ustvarjamo unikatne, udobne in visoko kakovostne pletenine. Vsaka nit v naših izdelkih pripoveduje zgodbo o naši dolgoletni predanosti. S skoraj stoletno tradicijo smo postali sinonim za zanesljivost, izvirnost, prodornost in prilagodljivost. Vsak izdelek nosi v sebi bogastvo izkušenj, pridobljenih v več desetletjih dela, z mislijo na trajnost in vzdržljivost.  

Sestri, Mateja in Darja

sva že četrta generacija, ki ponosno peljeva dalje zgodbo Jakopine. Vsi naši izdelki so pleteni izključno v naši butični pletilnici v Dvorjah na Gorenjskem.

V pletilskem studiu Jakopina ustvarjamo zgodbe, povezave in zaupanje. Naše vrednote so močno vpisane v vsako nitko, ki jo tkemo in v vsak šiv, ki ga ustvarimo. Pri nas se pletejo ne le niti, temveč tudi trajne vezi in neizbrisni spomini. Predanost kvaliteti in ustvarjanju nežnih trenutkov, je gonilo, ki vodi tudi zaposlene. 

Naše vrednote

Edinstvena kakovost

Vsak izdelek sledi visokim smernicam kakovosti izdelave, za naše izdelke pa izbiramo pa le najboljše materiale.

Vrhunski dizajn

Tradicija in znanje, z roko v roki, z najlepšimi vzorci pletenin, ki jih razvijamo sami. Od večnih klasik vse do najnovejših trendov.

Skrb za detajle

Ker želimo, da vsak kupec prejme izdelek, ki je primeren za takojšnjo uporabo, vsako naročilo operemo z nežnimi naravnimi sredstvi. Popolno za darilo, tudi za najmlajše.