OVČKE

52.5098.80

Odeja z vzorcem zaspanih ovčk in majhnih zvezdic je spletena iz 100% organskega GOTS certificiranega bombaža. Odeja zagotavlja, da bo vsak objem še bolj prijeten in topel. Na voljo je v štirih barvah in s personaliziranim napisom.

Počisti
*
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Odeja iz 100% organskega GOTS certificiranega bombaža, z motivom zaspanih ovčk in zvezdic, nežno ovije in ogreje hladne večere. S toplino in mehkobo, ki jo prinaša, bo postala nepogrešljiv dodatek v domu ali otroški sobi, odejo pa lahko po želji tudi personaliziraš. Preden odejo odpošljemo, jo operemo z blagimi naravnimi sredstvi, zato je pripravljena za takojšnje razvajanje. Na voljo v štirih barvah in treh velikostih.

100% Organski bombaž

Že oprano

Trajnostno

Hipoalergeno

Slovensko

Organski bombaž

Organski bombaž je posebej primeren za vse, ki imajo občutljivo in  nežno kožo. Ker pri pridelavi in obdelavi niso uporabljene nevarne kemikalije, ki lahko povzročajo draženje in vodijo v razvoj alergij, z odejo iz organskega bombaža brez slabe vesti pokrijemo dojenčke in malčke. Odeja je primerna za uporabo v vozičku, otroški postelji in kot podloga za igro.

GOTS certifikat

GOTS certifikat zagotavlja, da je celoten proces proizvodnje izveden na trajnosten način, ki spoštuje naravo in okolje. Pri barvanju niso uporabljene kemikalije, ki bi škodovale okolju ali zdravju ljudi. Predivo se proizvaja v obratih, kjer zaposleni svobodno izbirajo svoje delo, pri čemer niso kršene njihove delavske pravice ali človekove vrednote. Prav tako delodajalci ne izkoriščajo otroške delovne sile, kar pomeni, da vsaka nit GOTS certificiranega bombaža nosi zgodbo poštenosti, trajnosti in spoštovanja do človeka in okolja.

Personalizacija odeje

Odejo lahko po želji opremimo s spletenim napisom v dolžini maksimalno 20 znakov s presledki. Spletemo lahko vse črke slovenske abecede ter tudi posebne znake kot so đ, ü, ć, ž, š, …

Preden naši izdelki zapustijo pletilnico v Dvorjah na Gorenjskem, so skrbno oprani z naravnimi in blagimi čistilnimi sredstvi. Zaradi tega so pripravljeni na takojšnjo uporabo, ob prvem domačem pranju pa ne bodo spremenili oblike.

Vsa naročila odpremimo najkasneje v 7 delovnih dneh. V kolikor se ti z naročilom mudi, nam piši na info@jakopina.si in bomo uredili hitrejšo dostavo. Za naročila višja od 49,99€ je dostava brezplačna, za vsa ostala naročila cena poštnine na naslov v Sloveniji znaša 4,50€. Za cene poštnin v tujini klikni TUKAJ.  

  • Pranje je dovoljeno z blagim programom pri največ 40 stopinjah Celzija.
  • Likanje je dovoljeno. Najvišja temperatura likalne plošče je 110 stopinj Celzija.
  • Sušenje je dovoljeno pri nižji temperaturi
  • Beljenje ni dovoljeno.

Če niste prepričani v zgoraj navedena navodila za pranje bombažne odeje priporočamo, da pranje odeje prepustite strokovnemu čiščenju. Pranje v pralnem stroju je izključno na lastno odgovornost, saj ne moremo jamčiti za posamezne nastavitve programov.

**Zaradi uporabe naravnih materialov lahko pride do manjših barvnih odstopanj pri končnem izdelku, najbolj je to opazno pri temnih odtenkih.**

Velikost

, ,

Barva

, , ,

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Pokaži menja samo v Slovenščina (0)

Be the first to review “OVČKE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja