MY TINY FOREST BY NINA ŠTAJNER

54.50

Odeja s čudovitim dvobarvnim vzorcem nadarjene slovenske oblikovalke Nine Štajner iz 100% organskega GOTS certificiranega bombaža.

 

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , ,

Čudovita dvostranska otroška odejica z nežnim, dvobarvnim motivom gozdnih živali nadarjene slovenske oblikovalke Nine Štajner. Pletenina je iz 100% organskega GOTS certificiranega bombaža in predstavlja varno, mehko zavetje. Z nevtralnimi toni bo postala nepogrešljiv dodatek v katerikoli otroški sobi. Kot vse naše pletenine, tudi to pred odpremo operemo z blagimi in naravnimi sredstvi, zato je pripravljena za takojšnje razvajanje.

100% Organski bombaž

Že oprano

Trajnostno

Hipoalergeno

Slovensko

Organski bombaž

Organski bombaž je posebej primeren za vse, ki imajo občutljivo in  nežno kožo. Ker pri pridelavi in obdelavi niso uporabljene nevarne kemikalije, ki lahko povzročajo draženje in vodijo v razvoj alergij, z odejo iz organskega bombaža brez slabe vesti pokrijemo dojenčke in malčke. Odeja je primerna za uporabo v vozičku, otroški postelji in kot podloga za igro.

GOTS certifikat

GOTS certifikat zagotavlja, da je celoten proces proizvodnje izveden na trajnosten način, ki spoštuje naravo in okolje. Pri barvanju niso uporabljene kemikalije, ki bi škodovale okolju ali zdravju ljudi. Predivo se proizvaja v obratih, kjer zaposleni svobodno izbirajo svoje delo, pri čemer niso kršene njihove delavske pravice ali človekove vrednote. Prav tako delodajalci ne izkoriščajo otroške delovne sile, kar pomeni, da vsaka nit GOTS certificiranega bombaža nosi zgodbo poštenosti, trajnosti in spoštovanja do človeka in okolja.

Design by Nina Štajner

Motiv za odejico je oblikovala prodorna slovenska ilustratorka in grafična oblikovalka Nina Štajner. Njen prekrasen portfolio zajema mile podobe živalic v naravnih barvah in nežnih odtenkih, ter na slikovit način prikaže njihov habitat. In v igrivih podobah zajema tudi naš skrben in ključen odnos do trajnostnih izdelkov.

Preden naši izdelki zapustijo pletilnico v Dvorjah na Gorenjskem, so skrbno oprani z naravnimi in blagimi čistilnimi sredstvi. Zaradi tega so pripravljeni na takojšnjo uporabo, ob prvem domačem pranju pa ne bodo spremenili oblike.

Vsa naročila odpremimo najkasneje v 7 delovnih dneh. V kolikor se ti z naročilom mudi, nam piši na info@jakopina.si in bomo uredili hitrejšo dostavo. Za naročila višja od 49,99€ je dostava brezplačna, za vsa ostala naročila cena poštnine na naslov v Sloveniji znaša 4,50€. Za cene poštnin v tujini klikni TUKAJ.  

  • Pranje je dovoljeno z blagim programom pri največ 40 stopinjah Celzija.
  • Likanje je dovoljeno. Najvišja temperatura likalne plošče je 110 stopinj Celzija.
  • Sušenje je dovoljeno pri nižji temperaturi
  • Beljenje ni dovoljeno.

Če niste prepričani v zgoraj navedena navodila za pranje bombažne odeje priporočamo, da pranje odeje prepustite strokovnemu čiščenju. Pranje v pralnem stroju je izključno na lastno odgovornost, saj ne moremo jamčiti za posamezne nastavitve programov.

**Zaradi uporabe naravnih materialov lahko pride do manjših barvnih odstopanj pri končnem izdelku, najbolj je to opazno pri temnih odtenkih.**

Velikost

Barva

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Pokaži menja samo v Slovenščina (0)

Be the first to review “MY TINY FOREST BY NINA ŠTAJNER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja