MINI ZVEZDICE

54.5098.80
Bombažna odeja z vzorcem drobnih zvezdic, spletena iz 100% organskega GOTS certificiranega bombaža, je oblikovana za ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Odeja zagotavlja, da bo vsak objem še bolj prijeten in topel. Na voljo je v štirih barvah in z možnostjo personalizacije.
Počisti
*

Odeja iz 100% organskega GOTS certificiranega bombaža, z vzorcem drobnih zvezdic, te nežno ovije in ogreje hladne večere. S toplino in mehkobo, ki jo prinaša, bo postala nepogrešljiv dodatek v vašem domu ali v otroški sobi. Preden odejo odpošljemo, jo operemo z blagimi naravnimi sredstvi, zato je pripravljena za takojšnje razvajanje. Na voljo je v štirih barvah in treh velikostih.

100% Organski bombaž

Že oprano

Trajnostno

Hipoalergeno

Slovensko

Organski bombaž

Organski bombaž je posebej primeren za vse, ki imajo občutljivo in  nežno kožo. Ker pri pridelavi in obdelavi niso uporabljene nevarne kemikalije, ki lahko povzročajo draženje in vodijo v razvoj alergij, z odejo iz organskega bombaža brez slabe vesti pokrijemo dojenčke in malčke. Odeja je primerna za uporabo v vozičku, otroški postelji in kot podloga za igro.

GOTS certifikat

GOTS certifikat zagotavlja, da je celoten proces proizvodnje izveden na trajnosten način, ki spoštuje naravo in okolje. Pri barvanju niso uporabljene kemikalije, ki bi škodovale okolju ali zdravju ljudi. Predivo se proizvaja v obratih, kjer zaposleni svobodno izbirajo svoje delo, pri čemer niso kršene njihove delavske pravice ali človekove vrednote. Prav tako delodajalci ne izkoriščajo otroške delovne sile, kar pomeni, da vsaka nit GOTS certificiranega bombaža nosi zgodbo poštenosti, trajnosti in spoštovanja do človeka in okolja.

Personalizacija odeje

Odejo lahko po želji opremimo s spletenim napisom v dolžini maksimalno 20 znakov s presledki. Spletemo lahko vse črke slovenske abecede ter tudi posebne znake kot so đ, ü, ć, ž, š, …

  • Preden naši izdelki zapustijo pletilnico v Dvorjah na Gorenjskem, so skrbno oprani z naravnimi in blagimi čistilnimi sredstvi. Zaradi tega so pripravljeni na takojšnjo uporabo, ob prvem domačem pranju pa ne bodo spremenili oblike.  

Vsa naročila odpremimo najkasneje v 7 delovnih dneh. V kolikor se ti z naročilom mudi, nam piši na info@jakopina.si in bomo uredili hitrejšo dostavo. Za naročila višja od 49,99€ je dostava brezplačna, za vsa ostala naročila cena poštnine na naslov v Sloveniji znaša 4,50€. Za cene poštnin v tujini klikni TUKAJ.  

Zaradi naravnih lastnosti Merino volne pogosto pranje ni potrebno. Svetujemo, da odejo raje prezračite. V kolikor pa jo želite oprati, sledite spodnjim priporočilom. Svetujemo uporabo nežnih naravnih pralnih sredstev pri predpisani temperaturi z nizkim ciklom vrtljajev. Sušenje izključno na zraku brez uporabe sušilnega stroja. 

  • ROČNO PRANJE: volneni izdelek se ne bo skrčil pri ročnem pranju le v primeru, da perete z mlačno vodo (30˚C), z dobrim pralnim sredstvom za volno, brez namakanja. Pozor, izdelka ne ožemajte z zvijanjem, pustite, da se posuši na ravni površini. 
  • STROJNO PRANJE: če imate primeren pralni stroj, lahko volnen izdelek operete v stroju s programom za volno (30˚C) in nizkim ciklom vrtljajev. 

 

Če niste prepričani v zgoraj navedena navodila za ročno in strojno pranje Merino odeje, vsekakor priporočamo, da čiščenje raje prepustite strokovnjakom v čistilnicah. Pranje v pralnem stroju je izključno na lastno odgovornost, saj ne moremo jamčiti za posamezne nastavitve programov. 

**Zaradi uporabe naravnih materialov lahko pride do manjših barvnih odstopanj pri končnem izdelku, najbolj je to opazno pri temnih odtenkih.**

Velikost

, ,

Barva

, , ,

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Pokaži menja samo v Slovenščina (0)

Be the first to review “MINI ZVEZDICE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja